Free Produk Skincare !!!

Saturday, June 11,14:08 | notes
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Siapa pernah dengar tentang produk Dollanis ni??? Ok meh aku nak perkenalkan dulu tentang produk ni... 

Semua produk Dolanis ni ada Sarang burung... Ade dua jenis produk yang dikeluarkan iaitu :

 Supplement 
 Skincare 


Antara produk yang terdapat dalam Supplement ialah :

 Glowhite : Sarang Burung, Durian Belanda, Bovine Colagen
 Glochew : Sarang Burung, Temulawak, Pati Buah !!
  • Merawat masalah jerawat, jeragat dan pigmentasi, whitehead, blackhead 
  • Memudarkan parut2 di muka & badan 
  • Mencerahkan kulit muka & badan secara gebu dan glowing (macam kulit cina dan koreaa)
  • Memberi tenaga tambahan 
  • Mengurangkan selera makan 
  • Anti kanser dan memberi kesihatan yg baik 
  • Mengurangkan sakit lutut, lenguh sendi dan sbgainya 
  • Melembapkan kulit badan 
  • Kesan seawal seminggu !
Yang hakak nak cerita kat sini ialah promosi Glowhite yang kaw kaw !!! Hanya 50 orang yang terpilih sahaja yang hakak pilih yaaa uollsss...
Enkorang akan dapat :
DISKAUN HARGA
FREE produk skincare
FREE POSTAGE
Cara senang saja.. Cepat whatsapp 0124149400 Eyra Dollanis HQ


Owner Blog Dah Nak Kahwin!!!

Friday, January 29,22:27 | notes
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Wahh.. Ramainya yg bertanya kenapa dah lama tak updated tuto atau blog.. Bukan tak nak updated.. Rasa macam masa tu terlalu cepat sgt berlalu.. Tup tup dh nak kahwin **Tiada kena mengena kahwin dn updated blog** 

Ok laa, memang eyra dah lama tak updated, elok dari zaman study sampai la zaman nak kerja cari duit poket.. Tapi jgn ingat eyra tak online yaa.. Selalu je stalk blog blog retis, cute mute comel loteh kacak bergaya.. Cuma nk design balik atau dalam bahase minah saleh nak "up to date" tu tak de la..

Kita kembali pada citer asal.. *** tadi cuma pembuka bicara je.. Haha***

In sya allah, jika tiada halangan dan rintangan, lagi dua minggu eyra akan tamatkan zaman bujang ni.. Bukan gatal sgt nak kahwin.. Bukan bukan.. Tapi sebab, dah jodoh, nak buat macam mana.. Ya, aku tahu tu ayat punchline atau puncard or what ever yang dah biasa didengar.

So, preparation yg eyra dah buat setakat ni, semuanya dah selamat utk di prepare la. Haha.. Ekceli dari decoration wedding sampai la ke pelamin, semuanya buat sendiri dan idea sendiri serta dibantu oleh penyokong setia iaitu ayah tercinta, ana & azim serta kak ella (mak andam yg dah faham perangai customer cerewet) .. Lagi? Haa, beg goodies ni special made dan yang pasti belum ada yg buat.. Haha.. Tema yg dipilih ialah hipster. (Memang bajet giler minah ni nak hipster bagai) .. Bkn hipster sgt pun, cuma tak nak ckp direct tema tu takut tak surprise. Wawawa..
Kepada semua pembaca, diharap dpt hadirkan diri ke majlis kami pada 20hb February 2016 bertempat di Malaysiaa..
Doakan semua berjalan lancar, yaa..Doakan lah.. 

P/s : Aku sebenarnya nervouse.. Nk jd isteri org,nk kena ikut suami, nk kne tgglkn fmly then duduk jauh2.. Hrp semuanya dlm keadaan yg baik2.. Bye