Selalu Terjadi Macam Nie

Monday, March 3,14:26 | 15 notes




haih...kadang-kadang rasa macam geram je..nak silent,takut pulak ade misscall..bile dah tak silent,tak de pun yang nak call  diorang macam tahu-tahu je kan bile waktu nak save credit...haish 


15 ringankan tangan untuk menaip:

CikMai said...

hahaha sabo jelah,,,

eyra syahira said...

@CikMai hehehe..tahu tk pe....

cik yuyu said...

sama terjadi mcm yuyu...
anyway.. jom join segmen yuyu
http://sayeshukepink.blogspot.com/2012/06/segmen-smart-blogger-award-june-season.html

eyra syahira said...

@cik yuyu haha...seringkali terjadi.. wah,mcm best? tp,sy tkut la..tk pernah mng masuk 3x contest..huhu :3

Adylia Qarissa said...

hahahaaaa tak pernah jadi sebab tak ada orang yang kol ;-)

Masmira Masri said...

hahaha ini mmmg perkara biase terjadi hahaha tmbah bila tyme masuk kelas tyme tuh lah ramai yg nk tepon bila tyme free xde plak nk tepon...

do visit n follow my blog ok
http://myaleo.blogspot.com/2012/06/ketagihan-sekarang.html

eyra syahira said...

@Adylia Qarissa hihi...eceh,ye ke nie????

eyra syahira said...

@Masmira Masri haha..tahu tk pe...kalau tk silent,ade kene halau duduk luar clas..ok awk ;)

cik yuyu said...

@eyra syahira belom cube blom tahu..

~ miSs rAkinAh ~ said...

same macam saya!! ^__^

follow u dear -->
missopansantun.blogspot.com

Fakhrul Haiyin said...

haha. stuju. bagi silent jak. pedulikan misscall itu. hoho XD

Dinie hanani said...

Hahaa :) selalu jadik cmni.. sakit jea hati.. fuhh =.='

nahunabila said...

haha. geram kn jd mcm tu? abaikan je miskol tu. kehkeh :p

nana kamarul said...

selalu je kena dulu. So, I've decided not to silent dah. Unless terpaksa. Hehehe!

AmyZana said...

kalau sye... mmg takde sape nak call punyelah :p