Doodle : Ohh Final Exam !

Thursday, October 4,23:26 | 4 notes
Buat semua ahli blog..eyra nk minta maaf sangat-sangat kalau ada permintaan tak dapat eyra tunaikan... tak lama lagi,eyra nak kene hadap final exam . so,buat masa nie bz dengan final... kalau bab blog,memang dh tak sentuh lah..hehe.. online tweet , facebook , mampu online guna phone je.
Setakat nie,persediaan tu dh buat..nk get ready je..alat tulis tuh penting..nanti nk exam,tk de la terkial-kial nk pinjam orang sebelah.. eyra pernah kene sound dengan lecturer gara-gara nk pinjam liquid...tk pasal-pasal kene fikir eyra nk meniru -.- sadis sungguh..
Nota ringkas semua dh siap..cuma nk baca-baca...eh,jangan pula bawa toyol tau ! jujur pada diri sendiri tuh bagus..haha...ye la..kalau lulus pun,tp hasil dari toyol..tk guna juga...tp kalau rakan nk bg jawapan,nk buat cm mne kn? . study last minit nie susah..dh exam,baru nk buka buku,fhm betul-betul..lepas tuh fikir "kenapa la tk study awal-awal" .. haha..eyra selalu fikir mcm tuh -.-
8.Oktober nie dh mula...takut pun ada..kpd adk-2 yg ambil PMR dn SPM, buat betul-betul k? good luck !! kalau ada sesiapa yang nak contact, boleh lah berhubung kat facebook eyra : Eyra Izhan .. atau twitter : @ImNurSyahira .. kepada semua rakan blogger,eyra minta maaf sangat-sangat...insyaallah,lepas bulan 10 nie,baru eyra aktif berblogging..kebetulan masa tuh cuti sem...harap korang terus support blog eyra yang tk seberapa nie...sayang korang ! hehee
p/s : good luck dn doakan eyra ^_^

4 ringankan tangan untuk menaip:

ChoColat DonuT said...

good luck....teringat plak zaman study dulu kt uitm... :-)huhu last minute always favourite time!

Nur Syahira said...

@ChoColat DonuT haha .. sy pn kerap mcm tuh.. terima kasih sis ;)

SEHA STORY said...

Good Luck ^_^

Nur Syahira said...

@SEHA STORY terima kasih awak ^_^