Followers Atau Bloggers, Ambil Perhatian !

Monday, July 2,19:37 | 17 notes

Kepada semua para blogger sekalian..korang nak tak follower korang bertambah ?? dan tiada istilah "i follow you,you must follow back".. tapi bila cek punya cek,orang tu lansung tak follow kita >_<.

hari nie,eyra nak sharekan satu benda penting untuk you alls yaa (bajet ayat retis..haha) ..bagi mereka yang menggunakan blogskin,atau pun dalam blog mereka tiada :



anda DIGALAKKAN menggunakan benda alah nie..sebab kalau masih menggunakan image yg comel dan cute macam  :

kemungkinan orang lain tak dapat nak follow blog kita..jadi janganlah salahkan mereka andai kata mereka tidak memfollow blog awak..tahu kenapa?? sebab dengan button follower yang comel tu.memang tak dapat detect orang yang follow blog kita..

sesiapa yang nak tutorial untuk follower gadjet.. boleh la klik [ SINI ]

p/s : pecah kaca,pecah gelas,sudah baca,berilah pendapat..eyra tak sure ye atau tak..sebab dh ramai memperkatakan benda nie...pendapat anda ??

17 ringankan tangan untuk menaip:

iZ said...

kadang2 nak cari butang follow tu pon susah.. camne nak follow?
hehe

adibahfaizah said...

em betul2. ada dengar gak kalu gne btton yg cute uh ada had dia nk follow. tatawlaa..

iwan_redzuan said...

setuju sangat... pernah kena... huhu

rasa nak buang jer image "+Follow" yang cute tu... tinggal "Dashboard" jer...

oh ya, lupa plak.. nak wish birthday, k, dari saya:

"happy birthday to u"
"happy birthday to u"
"happy birthday to eyra..."
"happy birthday to... u..." =)

Eyra Syahira said...

@iZ kan?? haha...loading kot

Eyra Syahira said...

@adibahfaizah yuo,betul tu..hehehe

Eyra Syahira said...

@iwan_redzuan terima kasih !! terharu sangat-sangat..haha...nk hadiah?? :3

Maisarah Azmi said...

bufday girl, thanks informasi nie.. jemput meriahkan game nie http://sararose-93.blogspot.com/2012/06/jom-main-sambung-ayat.html

cintasibudakkatak said...

owh yekew butang comey tuh ta detect org folow blog kite ? baru tahu. btw maseh info ney ^^

Cik Rongoks said...

ika mmg x suka button comel tu.huhuhu

khairolina said...

hehehe,kalau aq plak aq follow selagi mereka2 itu tgglkn link...stakat ni blom pernah lg xfollow yg follow blog..

nadia farhana said...

betul2 yaya letak je dua2 sbb ada juga blogger bising sbb yaya xletak button comel tu...tapi yaya tak suka nk tekan button tu lagi2 yang guna blogskin button comel itu je ada..

Azzah said...

sesetengah limit follow dia takat 300 blog je kalau pakai button follow comel camtu..

Mimie said...

nk kasi blog comel blh je, tp letak la skali "join this site" tue.. :)

Dayz said...

btol tu kak.. dlue dayz pkai widget cute miut tu tpi skunk da xpkai daa~ ^_^

Eyra Syahira said...

@Maisarah Azmi haha >_< welcome sis..ok,sy dtg

AL AZRUL said...

kdg2 blogskin sarat sgt..
nk cri button pun x jmpa, dn kdg2 gak lngsung x de function button tu kan.. ;)

Eyra Syahira said...

@AL AZRUL yup..betul tu encik azrul..hiasan semata..hehe..terima kasih memberi pendapat.