Blog Berubah?

Thursday, May 17,12:53 | 4 notes

berubah lagi .. hehehe..
macam-macam bentuk dah aku buat..kali nie nmpak macam kebudak-budakkan sikit ~_~
sebelum nie,blog aku berwajah mcm :



sekarang dh lain..hehehe...
header pun berubah dari semasa ke semasa...
nie adelah perjalanan header aku dari mula-mula main blog,sampai sekarang...


*kantoi kuku panjang.. ~_~ 

dulu tk berape nk gheti sgt..tibai je la guna picnik...haha



time nie dh pandai sikit main edit..tapi curi gambar google je.hahaha



ha...tu dia,aku ingat lagi ade sorang minah nie,kutuk header aku..
aish..aku terima je..bk kata org..newbie,tak tahu pape.... ~_~



dh ade kemajuan...hahahaa...


header paling terlama pakaii..

header sebelum.. 

sekarang...


p/s: haa..nie je yg aku simpan...hehehe...amacam,comel tk header aku dulu?? haha...ok lah..itu je entry nye.....lme tk updated..sje nk bersihkan ruang blog yg dh berhabuk nie....ce comment??







4 ringankan tangan untuk menaip:

lyaidma said...

pandai buat header :D

eyra syahira said...

@lyaidma hhaha..perli ea..haha..thankz ^_^

Unknown said...

Akak ada facebook ? Kalau ada , tolong add saya , Link : https://www.facebook.com/profile.php?cropsuccess&id=100001238884788

Unknown said...

Tolong add saya di facebook https://www.facebook.com/profile.php?cropsuccess&id=100001238884788