Header Fairytale *for bloggers

Thursday, May 17,16:09 | 10 notes
yeah..hari ini kembali dengan header yg comel..
*kot.hahaha... (perasan) saja layan perasaan frust dari belajar...
tajuk header kali nie.. "life is not fairytale"...
ade motif kenapa eyra buat tajuk nie..hehehe

792x277


p/s : Ok..tu header untuk kali nie.....kalau ade sesiapa sudi pakai,bgtahu eyra k?? insyaallah,ade mase,eyra postkan lagi header.. *klik pada "Header" kalau nk tenguk hasil header yg eyra buat..

10 ringankan tangan untuk menaip:

LHeshiea Misz DoMo..! said...

macam mana nak buat headeer yang comey mcm dngan awak punya tu..

Mrs. Niena said...

macam mana nak buat header transparent . maksod nye yang takde background putih , semak lah .

Mrs. Niena said...

macam mana nak buat header transparent yang background nye blog. bukan putih . saya punye macam tu . semak lah . tolong k ?

✿Lady Ainaa ✿ said...

jeles la korng pndai buat header cantik2..dah lah cantik, cute pula..hurmmm.....

eyra syahira said...

@LHeshiea Misz DoMo..! mksud awk,yg bersambung ke??

eyra syahira said...

@✿Lady Ainaa ✿biase je laa kak... ~_~ hehehe..

Syara Nur Qistina said...

Assalammualaikum,akak Syahira..Syara ambil ye header yang ni thankyou !

Leeza Metachi said...

pinjam eh awok ! :) heee

SkY of lOvE said...

salam...
hai2... kite pinjam header yg cute nie...
maseh kepada anda...

Nurul Athirah Zahidin said...

Ambik ye..header yg cute ni..Terima kasih.. :)