GA : Ira's Speechless Giveaway

Sunday, December 2,21:42 | 10 notes
Assalamualaikum
klik klik
Here,ada lagi giveaway untuk bloggers.dan masih baru di lansungkan..jom kita joint sebab hadiah dia pun gilaa masyuukk... antara hadiah-hadiah oleh sponser kepada pemenang ialah :
- tudung bawal pelangi x2
- tudung bawal, shawl , purse
- jubah dress
- long dress
- nametag felt x2
- cute headband
- header x3
- bloglist kekal x5
- mustache necklace x5

Korang nak ? klik je banner kat nun atas tuh..TAPI ! korang mesti kena cukup syarat ! antara syarat yg dikenakan.. antara syarat yg depa semua letak ialah :


 Terbuka kepada semua blogger.
 Follow blog Simple Typo Girl & Like fanpage BlogKamiDotCom
 Buat satu entry yang bertajuk Ira's Speechless Giveaway
 Masukkan banner yang disediakan di atas dan backlink ke blog ini
 Wajib follow dan like semua sponsor yang terlibat. 
 Letak link entry anda di comment box. Url macam ni
     http:babyblueheartpink.blogspot.com akan ditendang


p/s: Jom sama-sama kita jayakan giveaway ini! majulah untuk negara !!

10 ringankan tangan untuk menaip:

Nur Syakirah said...

untuk negara ? hihi pon boleh. Thank you sudi join. by the way, saya sendiri taktahu :( dah ramai tanya sebenarnya

Nur Syahira said...

@Nur Syakirah sama-2...hehe....nnti blog awk automatik keluar link ini http://idm-underground.blogspot.com/ ... cuba awk search kod-2 blog awk ada save code berkaitan link nie ? then buangkan kalau jumpa.

Nur Syakirah said...

tak jumpa pon lah :(

Nur Syahira said...

@Nur Syakirah kat bahagian gadjet ? terutamanya bahagian sidebar...code-code yg awk save untuk twitter..

Nur Syahira said...

@Nur Syakirah kat bahagian gadjet ? terutamanya bahagian sidebar...code-code yg awk save untuk twitter..

Nur Amiera said...

singgah sini :D
jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/quick-giveaway-by-sukka-izzah-ismail.html

jemput singgah dan tinggalkan 'lovely note' di entry nie :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

Nur Syakirah said...

thank youuu sebab tolong saya harituu. awak ada update tau :) - http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/update-pertama.html

NIA SI DRUMSTICK said...

singgah dr GA yg sm..nnti dtg blog Nia yep..thanx..
http://ceritasinia.blogspot.com/2012/12/iras-speechless-giveaway.html

Syah said...

Jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/giveaway-gempak-cuti-sekolah.html

Nur Syakirah said...

Awak peserta Ira's speechless giveaway kan ? Minta tolong like fanpage ni https://www.facebook.com/LiaBusanaMuslimah