Dapatkan Design Blog dari Blogskin ^_^

Sunday, April 1,14:46 | 2 notes






hei hei hei...akhirnya...puas hati jugak laaa...hehehehe...dh tak tahu nk ubah ape lagi kat blog eyra lagi satu....actually eyra cuma gunakan template dari blogskin jew kat blog tuh..hehehe...alang-alang xde kerja..eyra buat laa kerja jp...lepas nie nk buat assingment.. OMG ! assingment... ~_~
nie link blog eyra lagi satu :  

Kisah Remaja Saya

blog tuh cuma buat saje-saje je.....bg mereka yg suka dgn design template yg cute , comel , awesome ..boleh lah dapatkan kat BlogSkin...kalau tak tahu mcm mne nk pakai...boleh lah klik [ SINI ]..
lagi satu,ade perasan tak kat template tuh ade perkataan " CREDIT "...actually, janganlah BUANG atau DELETE credit tuh...ade juga yg remove sebab nnti buat kantoi..sebenarnya,kite tenguk template tuh,kite dh tahu siapa yg design... nk nk siapa yg rajin pergi kat BlogSkin nie...
mane lah tahu, Tuan Punya Design tuh nmpak...ha...pandai-pandai laaa nk jawab ye ^_^

p/s : template kt blog eyra nie,eyra yg design sndiri guna denim ...tp kat lg stu..baru pakai tmplate kat blogskin..tu pn rase mcm juling mate nk pilih... +_+ ..



2 ringankan tangan untuk menaip:

Dayz said...

hehs, dayz un pkai blogskin tpi dayz xbuang credit sbb xsmpai aty.. so apa salhnya klau kte xremove kredit tu sbb kredit tu sbgai tnda pnghargaan die da buat skin yg kte gne tu kn? ^^

eyra syahira said...

@Dayz yup ! setuju... ^_^ sebagai tnda pnghargaan :)