Kami Habiskan Cuti Bersama !

Saturday, April 14,19:18 | 3 notes

hai.....engat tak yg status yg tak sabar tunggu minggu nie ?? 12 dan 13 hari bulan adalah hari yg paling best sangat ! kiteowg habiskan masa satu hari ! hehehehe....mula-mula dia tolong hantar pergi kolej..ade mmber yg pandang pelik...maybe tenguk si gemok nie macho sangat kot ! grrr...hhaha..lepas selesai,dia tolong mak pulak..and ganjaran dia,dia dapat bermalam di rumah selama 2 hari tu..lagi pun,mak dan ayh tak kisah,sebab family dh anggap MR.N mcm sebahagian hidup kiteowg juga...bahagia sangat2..restu parents :') #sedih jap !
malam 12 haribulan,plan layan movie TITANIC 3D .pakai baju couple..hehehe.. pukul 8.00 mlm baru gerak town..cerita tuh ok la..jalan cerita sama..yg beza nya nampak mcm 3D.. ~_~ haha..dalam pukul 2.00pg..baru habis..then kiteowg jalan-jalan dan dia ajar drive kereta !.tp failed !pukul 3.45..baru balik..penat !!



13 haribulan..hari last dia jumpa aku..sedih sangat..so,plan harinie buang cincin yg ade kt tgn aku nie...lepas tuh baru balik...mula-mula lepak dulu kat umah,mkn dengan family..then pukul 4ptg,baru gerak keluar...dia
terus bawak pergi dataran tenguk wayang...terkejut ! haha..dia belikan Mc'Flurry Horlicks dgn...air blend tuh..ape nmenye tah ! saje buat gemok...dia bg something !..hargai sangat2..walaupun mula-mula ade kck hati !...pukul 7.30ptg..baru layan movie BATTLESHIP ...memang best giler movie tuh..macam cerita transformer jugak...dalam pukul 9 mlm...dia bawak pergi pantai..dn buangkan cincin tuh....and malam tuh jugak,dia sarungkan cincin,and aku pun sarungkan cincin kat jari dia.. ^_^ happy !! tp..sedih,sebab dh nk berpisah.pape pun....dua hari tuh adalah hari yg paling bermakna dlm hidup aku..thankz sayang !




keychain tuh...couple punya..dia pegang keychain gugurl.aku pegang keychain boboy..hahaha.....yg cincin tuh...ade tulis nama kiteowg...terharu  ! ...

baju yg kiteowg pakai...i know,have something not right about this shirt...
my mum yg tegur mase test kat rumah...
p/s : mcm nie lah kalau hubungan jarak jauh..bile dh jumpa tuh...mcm indah je...dugaan bro ! hahaha

3 ringankan tangan untuk menaip:

farzana said...

wahh..sweet couple meyh..papepn hope korg kekal..hurm..jgn jd cam aq taw..skerat jln jer..walaupn fmily msing2 restu hbungan ktaorg... >_<

farzana said...

wahhh..sweet meyh..jeles..hehe..papepn hope kekal hngga akhir hyat taw..jgn jd cam aq k..skerat jln jer..wlaupn fmily msing restu hbungan ktaorg.. >_<

eyra syahira said...

@farzana thankz nana..ye...kdg,klau restu family pn,if dia dh trsurat bkn jodoh kite..hbungn akn putus juga...so,kau jgn lah bersedih,mungkin ade hikmah d sebalik tu semua..jln hidup kau mcm biase...dn fikir... "ade jodoh,tk ke mane" ^_^ ....aku and dia pn tk bharap sgt...tp kiteowg cuba jge sebaik mungkin...kite merancang,yg ats tntukan..kan ?? tabah k?