Senarai cbox / shoutbox untuk blog

Friday, April 20,22:57 | 3 notes
hai readers..im sorry sebab tak reply comment , pertanyaan dn emel..bz dengan final exam katanya...hahaha...ade emel dari elfira yg tanya macam mana nak buat shoutbox atau cbox...kat sini eyra nak bg beberapa senarai chat untuk blog...
antaranya :


99shoutbox
dan paling cool : Fbox

untuk penggunaan chat di atas..ade yg kene daftar before guna..contohnya macam cbox...dn bg eyra..cbox lebih simple dan comel berbanding chat lain...lepas dah daftar,korang copypaste code yg dia bagi kad gadjet korang...macam biasa lah ye...ok,good luck readers ! :)

3 ringankan tangan untuk menaip:

Dayz said...

Huhs, Dayz un pkai cbox sbb cute miut gtu.. ;)

eyra syahira said...

yup..tahu tak pe..hehehhe. ^_^

CikMai said...

fibox the best.muahaha