Nak Bagitahu Nie

Thursday, March 29,06:08 | 3 notes


entry is about me me me me me..and not you.hehehe



haii peeps..tak tahu nak cakap cam mane..
so,kita taip sahaje lah ye...eyra minta maaf kalau tak bagi respond kat you all's yg bg emel,soalan dan eyra tak reply...
to be honest,eyra dh jarang berada 24 hours kat blog nie..eyra mula bertapak pada buku-buku pelajaran eyra.. *bajet je minah nie..haha*
actually,next week and week ada final exam..
macam tak caye..tapi eyra kenalah percayakan juga..jangan lupa doakan eyra k? *tak pakse*
kepade haters eyra tuh...hahahha..eyra tak ade pun musuh buat masa nie..tapi pada haters coming soon tuh,eyra minta maaf lah ye di bulan mac nie..
pejam celik pejam celik..dah subuh rupanya...
ok lah..thankz to reading..hehehe...

p/s: eyra rasa sunyi lah..mase mula-mula my N dapat kerja..eyra happy,bersyukur lah jugak..tapi bile dia dh lame kerja..eyra mula rase sunyi walaupun dia ada contact eyra...hmm... betul kata orang.. PEREMPUAN tersangat lah memerlukan perhatian daripada insan yg di cintai.. hehehe...

lagu nie..eyra bagi dia..eyra harap sgt dia dengar lah ye...hhehe
*jiwang nye* kalau nk dgr,tekan pause pd lagu blog eyra..nnti bercampur lagu pula..






for him

3 ringankan tangan untuk menaip:

Lang Radzlan said...

x yah amik pusing sgt pada kata2 mereka yang mencemburi kita. Kita harus berasa bangga kerana kita berani daripada mereka. Jika diberikan peluang, sebenarnya mereka mahu jadi seperti kita tapi sebab malu akan apa org lain kata itu sb mereka jadi takut..dan berani kondem org lain je..sy dh lali lalui semua itu..itu sebab sy perlu berubah dan lupakan semua itu..percayalah pada hidup dan takdir kita :)

teha fatihah said...

nak tanya... tajuk lagu nie apa??? best

eyra syahira said...

@teha fatihah lagu yg mne kak ??..kalau yg kat entry nie..tajuk nyaa vierra,kesepian ^_^