Freebies Menu Tab

Thursday, March 8,23:31 | 14 notes

kalau nak copy,hanya klik pada image,right klik dan copy image URL sahaja tau ?? hehe

Pink




Purple



Biru



Hijau



Grey:



p/s : hand made by eyra ^_^ bgtahu eyra kalau guna tau... ^_^








14 ringankan tangan untuk menaip:

Hani Shaa said...

Hani amek ye yg warna pink .. tQ :)

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 734 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Mahfuzah said...

akak eyra saya amek wrne biru tu ye..terima kasih

eyra syahira said...

@Mahfuzah ambil je sis... ^_^ sama sama

eyra syahira said...

@Hani Shaa hehe..ambillah...wlcome :)

anis fazliyana said...

kak eyra amek warna pink tau ;) terima kasih ;)

anis fazliyana said...

kak eyra amek warna pink k ? terima kasih

Syaza said...

ambik yang warna pink tau . aww aww . nice

Mizz Nyna said...

sayang , kita amik warna pink . kemput lah lawat belog nyna yang tak seberapa . :)

Aimi Dyna ✰ said...

Hehe. Tq awak!

puteri madihah said...

sy ambil wrne pink ;)

Aily Pop said...

nk share boleh? will credit.. jgn risau.. huhu..

Halimatun Muhamed said...

saya ambk yea .. wrna kelabu .. trima ksh ... ^^

myrah cengengg said...

abik yg pink ye :)