Apabila Diri Jadi Mangsa Tiru

Wednesday, June 20,17:17 | 6 notes
pernah alami org macam nie??

kadang-kadang rasa rimas bile segala tingkah laku kita,ade orang perhatikan,kemudian ikut ! jadilah diri sendiri...tak semua orang suka diri dia ditiru...kalau sikit tu tak pe..nie seratus peratus,lepas tu,ade perasaan dengki....haih...macam-macam..

p/s : pernah tak jadi macam nie kat korang?? eyra ?? tk pernah pun..member eyra semua tak suka tiru-tiru orang..masing-masing ade personaliti sendiri...post entry nie pun sebab,dh ramai yang luahkan kat status tweet..hahaha... *actually,dh tak de idea nk post ape* :3


6 ringankan tangan untuk menaip:

zatie said...

comel...pndai awak buat...
jom tgk cni plak...

http://izatie91.blogspot.com/2012/06/oh-duit.html

✿Lady Ainaa✿ said...

ena actually tak kisah kwn2 ena nk tiru ena buat ape, jnji jngan smpai org kate kami nie boria lak.. hahgahaha... tp yg jelik, kalau musuh kita ni,.... dah ckp bukn2 psl kita sne sini tp misih nk tiru gaya kita.. mcm xde pnderian... urghhhh just be urself n be btter than before.. enough

AmyZana said...

entahlah~ i don't think ada sesiapa nak tiru sye sbb sye mmg tak ada ape yg nak dibanggakan xD

eyra syahira said...

@✿Lady Ainaa✿yes yes..sokong..hahaha..lain la kalau dia baik dengan kite.. :3

eyra syahira said...

@AmyZana hehe..awk suka merendah diri... ;)

nadia farhana said...

comelnya suka tengok doodle tu :)