Edit Blog dan Banner Untuk Adriana

Friday, June 15,21:35 | 6 notes

hai readers ! hari nie cuma nak buat entry ringkas lagi sekali...hehhe...entry nie khas untuk sis Adriana Azhar yang comel..eyra nak bagi kan banner nie untuk dia..just ambil balik gambar comel dari banner lama adriana ^_^ ..hope adriana suka..eyra buat yg termampu...nie pun cuba godek-2 software ade tak untuk buat banner bulat.gif yang transparent... ~_~ nk guna PS,mmg lah lappy nie nk ambil masa yg lama buka..tak tahu kenapa...


banner baru..

p/s : sesiapa yg ade teringin nk eyra edit blog,boleh..tapi eyra cuma edit yang biasa..kalau full template tu,dia lain sikit la.....tapi boleh berunding kalau ada masalah...cuma,eyra nk bagitahu buat bulan nie,dan bulan depan eyra bz..segala pertanyaan dan permintaan bole la buat..tapi makesure detail bg..senang nk contact2.. ^_^



ape kata,jom sergah entry baru eyra di http://kisahremajasaya.blogspot.com

6 ringankan tangan untuk menaip:

tyka said...

eyra.nanank blog comel cm awkk...

MyDoLce.aMyra said...

eyra nk letak banner dlm blog awak cmne?

eyra syahira said...

@MyDoLce.aMyra awk nk tuto tentang cara letak banner ke atau...atau nk letak banner kt blog sy?? hehe..tk fhm la wak

eyra syahira said...

@tyka amboii...nk juga ke??

MyDoLce.aMyra said...

hehe :p nak letak banner dalam blog eyra lah boleh tak?

eyra syahira said...

@MyDoLce.aMyra uwh,boleh je...hehe...nnti bgtahu la banner tu k?? sy letakkan kat list banner sy ^_^