Hey Ladies !!! Sekarang Cinta Guna Otak

Wednesday, January 25,15:44 | 3 notes




woot woot...
ape kecoh kecoh nie? okay,kite nak cerite tentang perempuan...
eyh,not perempuan..but wanita okayh !!
*nampak cam ayu sikit kan?
ramai jugak kan gadis kat luar tuh frust tahap berguling-guling sebab kan boypren buat hal?
*aku tak terkecuali..hehehe..

aku dah terkene leh macam tuh..first time terase menonggeng..
lame-lame dah stedy jee...
stabil and boleh ketawe berdekah-dekah.. *maximum ketawe

meyh aku nak nasihat kan...

  • percaya hundred percent
time bercinte nie..jangan percaya sangat hundred percent dia jodoh awok..
sebab bercinte awal remaja nie 50/50 lee nak kekal..
berwaspada bercinte okayh..?

  • jaga kehormatan diri awok !!
haaa...nie satu hal....aku pelik lah minah renggeng zaman sekarang..senang-senang je bagi atas,bawah,tengah kat lelaki.. *ops...maaf,aku cuma nk nasihatkan jee..
kau yakin ke laki kau tuh nak buat kau bini? dah cnfirm..?
aku nk cite sikit la..ary nie kau beronok2 kan? esok lusa bile laki tuh dah tinggalkan kau,baru terase melayang pergi maruah kau..kalau jenis tak berdendam its ok lah...rahsia kau slamat..mcm mne plak dpt yg mulot puake nieh?
satu kampung cerite kau dah kene pegang..maluu mak.... !! 
sekarang kau tak rase.
*darah mude le kate kan..
tapi nak kahwin nnti baru terase...
even kau jenis sosial pun,jgn bg senang2 orang pegang harta awak...k?lebih sedap orang cakap "nampak je cenggitu,tapi susah nk dpt broo"  daripada org cakap "nampak je cenggitu,senang gile babi lah nk dapat broook"

  • pasang spare part !!
hahahhaa...wah,ade tak gune care nie? aku tak guna lagi sebab setia..orang cakap better pasang tayar spare kan?
tah laa...aku tak mahir lah bab nie...sebab aku dh kenal lme nizrul mcm mne...tp kalau xde jodoh,nk wt cm ne kn?jodoh bukan boleh main pakse2... *tak mo comment lebih-lebih..nnti dia salah sangke pulok haa..

  • kenal pasti latar belakang kiri kanan boypren..
untuk ape lak nie? jadi FBI plak....huhuhu...bukan lah...orang cakap nk berwaspada....kalau lah lelaki tuh ade pengalaman bercouple seramai 100 org dalam sehari....kau jangan percaya sangat k? kalau dia ckp nk berubah pun..tetap jgn percaya sangat laa...tahu sebab kenapa ? manusia nie,bukan senang nak berubah terus...dia memakan mase jugak...faham? ok..bgus lee..contoh terdekat : aku =.=" *totally dah berubah dan memakan mase 4 bulan..haha.

  • jangan pilih lelaki hensem !!
amboi,macam tuh pulak haa...kalau setia,bagus la jugak..tapi kalau jenis tak setia? memang parah le..
lelaki ensem nie ramai peminat..silap ary bulan dia jumpa lagi perfect dari kau...no comment..teet.. !
*tapi tak bermakne laki ensem tak bole pakai leee...

  • jangan cari BOY,tapi cari lah LELAKI...
ape beza nie? bg aku,boy tuu untuk budak2..lelaki tuh ke arah yg lebih matang...so,cari lah fikiran yg lebih matang ye...kalau fikiran macam budak-budak nie..susa nk cakap lah...tapi pandai-pandai la nilaikan..hehehe


p/s : itu sahaja..lain manusia,lain perangai.... 
*ayat same kau bg kan? yg penting, HATI ...hehehe...sekian :)

3 ringankan tangan untuk menaip:

Iyjan Mc'Popipop said...

ya , saya setuju dgn entry awk kali ini . huhu . saya dh 18 thn single . org ckp saya ni mmlih sgt pasal lelaki . mmg saya mmlh . saya nk lelaki yg dpt kekal ke akhir hayat :))

NOVA said...

haa.. betul2.. saya sokong sangt2... :)

Bilik Hijau said...

sebagai lelaki aku terkedu plak ...tapi bagus jugalah nasihat menasihati ni ...