Cara Tukar Fon Pada Cbox

Thursday, December 29,20:54 | 4 notes


hari nie eyra nak bagitahu mcm mane nak tukar fon pada cbox....
tutorial nie di request oleh sis dinie yg comel
hehehe..jom ikot step..

1. Mula-mula kowg sign in lah cbox mcm biase..
2. Then kat atas tuh.ada tak perkataan LOOK AND FEEL mcm gambar bawah nie...klik je perkataan tuh:


3. Dah klik tuh..nanti kowg nampak COLOUR AND FONT mcm gambar bawah nie:


4. Dah klik nanti scroll je ke bawah...nanti kowg akan nampak perkataan fonts....so,kat situlah tempat tukar fon...hehehehe....taip la pape jenis fon kowg nak.. ^_^ gud luck...

*pape pertanyaan sudi2 la bertanye ^_^

4 ringankan tangan untuk menaip:

dinie hanani said...

thank you :) hee, ta prasan plak ade tulisan fonts kat situ :D hehee..

eyra syahira said...

hehehhe..ok2...eyra dulu pon mcm tuh jugak..@dinie hanani

Restu Nugroho said...

owh, macam tu caranye.....!!!
thanks, !!

oiya, koment back eah, ke artikel ini.!
http://bit.ly/Energi27

pleasseee... kan I udah banyak koment di blog awak ^_^

Fatin Nabila said...

SEMUA FONT KE BOLEH?