Dalam Kesedihan

Saturday, December 24,19:00 | 2 notes

jangan baca kalau tak suka.luahan hati..
terima kasih


hmm....minggu nie je dah banyak kali eyra kena marah dengan dia...
eyra tak tahu pun yang dia ada masalah macam tu sekali....mula-mula sedih gak la sebab kena marah je....
bila dah tahu..baru paham....
perempuan mana tak risau bila perangai couple dia semacam je..nak-nak bila dah sayang..kalau tak sayang..tak ambil tahu semua nie..tau ?eyra risau kan dia sebenarnya...tu je....
tiap malam nangis fikir dia....macam mane dia kat sane..ok ke tak ?
sebelum dia bagitahu masalah sebenar dia,eyra terasa diri eyra tak di perlukan...sampai macam tu kan eyra fikir ?
tapi lepas dia bagitahu semuanya...eyra faham....eyra harap,dia tabah hadapi segala dugaan...
semua manusia ada masalah..macam tu juga eyra...tinggal lagi kita mampu atau tak menghadapinya...
eyra sentiasa doakan dia..tak kan lupakan dia walaupun lepas nie...eyra dan dia semakin berjauhan.....
tapi tak pe la..eyra sanggup tunggu untuk dia.....
eyra akan buktikan yang eyra series dengan hubungan nie..bukan main-main macam budak sekolah..eyra akan pertahankan kesetiaan nie..walaupun dia jumpa lagi perfect dari eyra...tak semestinya hubungan dari alam persekolahan tak kekal kan ?eyra harap sangat..hubungan nie berakhir dengan kebahagiaan..bukan kesedihan...macam kami impikan..
semua orang nak kan macam tu dalam hubungan kan ?
eyra akan teruskan kehidupan eyra..dapatkan diploma..
dan dia...akan terus jadi seorang askar !! :)
eyra harap,dia tak kan lupakan eyra,janji dia kepada eyra..dan segala kenangan dari zaman persekolahan hingga sekarang..

2 ringankan tangan untuk menaip:

cik diba said...

kak, jangan menaruh hapan tinggi sgt...mmg x slah kalo nak pertahankan.....takot nanti frust sgt...

miss syaniera said...

harap bersabar okies .. yg dinamakan jodoh tuh , ta kemana kaka ..i'allah :D