Link Within Atau Cerita Lain Dalam Blog..

Thursday, December 15,00:50 | 3 notes


tutorial nie request oleh adik eyra ( wah..nama kita sama..hehehe )....
tak berapa pasti apa yang di maksudkan tapi rasa-rasanya memang yang nie...
hhehehe..
jom ikot step...
mula-mula....masuk dulu link ----> SINI

ade nampak tak box yang dalam gambar nie :

KLIK UNTUK BESAR


Korang Fill je box tuh dengan maklumat korang...
EMAIL untuk emel sendiri laa..yang BLOG LINK tuh..URL blog kowg
PLATFOM tu pulak pilih je BLOGGER
yang WIDTH tu jumlah box yang kowg nak letak..
di sarankan letak 4 dan ke bawah supaya tak semak..hehehe....
sudah tu,klik je GET WIDGET ..
step nak letak semuanya di terangkan dalam tuh..

p/s : pape pertanyaan,boleh comment je ye......

3 ringankan tangan untuk menaip:

EyRa said...

ya..btl..yg nie lh..hee...tenQ2..kak eyra..mcm ckp ma diri sndiri sbb nma sma..hee

eyra syahira said...

huhuhu...no problem laa dik....nama sama boleh jadi twin nieh...hehehehee ^_^ @EyRa

farah@engoys said...

Assalamualaikum.... Cemana ek nak buat klik dan comment tu... satu lagi kotak yg kat post page ngan side bar tu.... tq