Perangai tak senonoh yang di tunjukkan oleh penghina malaysia..

Saturday, December 24,21:00 | 2 notes
hari nie eyra rasa tertarik nak letak entry yang sangat kelakar....
eyra rasa la..owner page FB, TWITTER yang maki-maki malaysia nie sebenarnya tak puas hati atas kesenangan malaysia..
betul jugak kata orang...rakyat malaysia di cemburui oleh anasir-anasir nie...
eyra rasa bangga sebab kesenangan yang di perolehi rakyat malaysia hinggakan ada yang cemburu dan buat page untuk jatuhkan malaysia kan ?
cuba tenguk gambar nie :






hahaha..bila baca semua nie..eyra nak tergelak pun ada....
seluruh negeri malaysia mereka tahu...
tapi negara mereka..sorang pun tak tahu.. (malas nak ambil tahu..)
nampak sangat mereka nie prihatin kat malaysia kan ?mungkin sebab mereka tak mampu nak duduk negara malaysia,singapura,brunai and negara lain yang dah di hina..(sebab tu mereka hina)..maklum la...kecewa...
heheehe.....orang malaysia pun tak ada yang berperangai macam nie...
sebab malaysia nie berbudi bahasa..kan ? (actually..malas nak buat perangai macam budak tak matang..hehehe)
 #bangga anak malaysia ^_^



2 ringankan tangan untuk menaip:

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

budi bahasa budaya kita . saya bangga dilahirkan di malaysia :)

Meyya Bella said...

Saya bangga jadi anak MALAYSIA ;')